Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

15 Νοεμβρίου 2011

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ


Συνεχείς εισηγήσεις δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να παρέμβει στις εξελίξεις της ΝΔ και να διασφαλίσει την ενότητα και τη συνοχή της παράταξης ενόψει των καθοριστικών εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου. 


Πολυάριθμη ομάδα βουλευτών και στενοί του συνεργάτες επισημαίνουν ότι αυτή την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να διαδραματίσει αποφασιστικό ρόλο και να αποτρέψει τις διαλυτικές τάσεις που παρατηρούνται στο εσωτερικό της ΝΔ καθώς ο Σαμαράς ήταν απολύτως ξεκάθαρος χθες ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει των στόχων που έχει θέσει τόσο για τη μεταβατική κυβέρνηση όσο και για την πορεία της παράταξης προς τις κάλπες. 


Άλλωστε, δεν πρέπει να παρακάμπτεται το γεγονός ότι ο ίδιος ο Καραμανλής έχει δηλώσει τον Οκτώβριο του 2009 όταν άνοιξε τις διαδικασίες της διαδοχής του πως «όποιος αμφισβητήσει τον νέο αρχηγό θα έχει να κάνει μαζί μου». 


Από τη στιγμή λοιπόν που ελέγχει σε μεγάλο βαθμό την κοινοβουλευτική ομάδα η οποία προέκυψε από τις εκλογές του 2009 είναι υποχρεωμένος , όπως αναφέρουν στελέχη της ΝΔ, να ζητήσει την πειθάρχηση της και τη στήριξη της στο πρόσωπο του Σαμαρά.
αποσπασμα.gr

You-Tube