Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

27 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ: Φυλακισμένη Για Δέκα Χρόνια Στο Μπάνιο!


Μία απίστευτη ιστορία με θύμα μία 21χρονη κοπέλα από την Παλαιστίνη και θύτη τον πατέρα της είδε το φως της δημοσιότητας κι έχει συγκινήσει τους πάντες.


Η 21χρονη Baraa Melhem, είπε στις αστυνομικές αρχές ότι…
ο πατέρας της την κρατούσε κλειδωμένη στο μπάνιο για δέκα ολόκληρα χρόνια και την άφηνε να βγει μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας κι αυτό για να καθαρίζει το σπίτι.
“Οι άνθρωποι είναι τέρατα”, συνήθιζε να λέει στην κόρη του ο πατέρας ο οποίος τελικά συνελήφθη.
Η αστυνομία της Παλαιστίνης βρήκε την Melhem μέσα στο μπάνιο που είχε γίνει το “σπίτι” της.
Η Melhem είπε στους αστυνομικούς ότι το μαρτύριό της ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 10 ετών, όταν ο πατέρας της την κλείδωσε για πρώτη φορά. Δεν την άφησε ούτε να πάει σχολείο ούτε να δει τη μητέρα της με την οποία είχαν χωρίσει.
Η κοινωνική λειτουργός είπε ότι το κορίτσι είχε ξυλοκοπηθεί με γκλοπ και μεταλλικά σύρματα ενώ ο πατέρας της τής είχε δώσει μόνο μία κουβέρα για να ζεσταίνεται.
Ο πατέρας παραδέχτηκε τα πάντα ενώ πρόσθεσε ότι της έδινε μόνο ψωμί για να τρώει.
Η 21χρονη είπε ακόμα ότι ο πατέρας της τής ξύριζε τα μαλλιά και τα φρύδια ενώ την άφηνε να κάνει μπάνιο μία φορά το μήνα.
Από το μπάνιο έβγαινε μόνο κάθε βράδυ στη 1 τα ξημερώματα κι αυτό για να καθαρίσει το σπίτι. Τρεις ώρες μετά, η… περίοδος χάριτος τελείωνε κι εκείνη γυρνούσε πάλι στο μπάνιο.
Επίσης είπε στην κοινωνική λειτουργό ότι ο πατέρας της την απρότρυνε ακόμα και να αυτοκτονήσει.
Η μόνη της παρηγοριά ένα ραδιόφωνο που της κρατούσε συντροφιά και χάρη στο οποίο δεν έχανε την επαφή της με τον κόσμο ενώ όπως είπε ονειρευόταν την ελευθερία της και το φως του ηλιου.
Το κορίτσι μετά την πολύχρονη περιπέτειά του επέστρεψε στη μητέρα του.

You-Tube