Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

18 Αυγούστου 2012

Βάλτου Λουκέτο... Ζώνη Αγνότητας για Αντρες


Θες να κρατήσεις το γάμο σου ευτυχισμένο... Βάλτου ζώνη αγνότητας! Εκατοντάδες χρόνια μετά το Μεσαίωνα το kinky αξεσουάρ επανέρχεται, αυτή τη φορά όχι για να το φορέσουν οι γυναίκες αλλά οι άντρες. 
Η εταιρεία που έβγαλε τη C-B6000 ζώνη αγνότητας για άντρες, δίνει στη γυναίκα την ευκαιρία να πάρει στα χέρια της την κατάσταση και να αποτρέψει ένα πιθανό κεράτωμα, κλειδώνοντας το πουλί του άντρα της...
Η πλάκα είναι πως στο site της εταιρείας δεκάδες άντρες εξιστορούν το πως περνάνε τώρα που φοράνε τη ζώνη. 

Ενας τύπος που είχε πρόβλημα αυνανισμού (ομολογεί πως τον είχε κάνει λάστιχο) λέει πως η γυναίκα του τον κλειδώνει κάθε Σαββατοκύριακο που εκείνη λείπει. Βέβαια μια μέρα φορώντας ένα άνετο σορτσάκι η ζώνη «βγήκε» έξω από το μπατζάκι και έγινε ρεζίλι στην πεθερά του αλλά έτσι είναι συμβαίνουν και ατυχήματα.
Ενας άλλος λέει πως η γυναίκα του, τον άφησε να πάει ταξίδι με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη αφού φυσικά τον είχε ασφαλίσει πρώτα... Ενα πράγμα βέβαια διαφεύγει από το μυαλό αυτών των αντρών (ή ίσως δεν θέλουν να το αποκαλύψουν), η ύπαρξη των κλειδαράδων.... Βέβαια είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά φανταστείτε αντίδραση κλειδαρά που θα τον έχουν καλέσει να ξεκλειδώσει το πουλί κάποιου!
Οποιος ενδιαφέρεται η ζώνη κοστίζει 61.5 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο Chastitybeltformen.com

You-Tube