Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

25 Οκτωβρίου 2012

Θρυλική παρέλαση! (vids)


"Χέρι εσείς; Πόδια εμείς", είπε ο Ολυμπιακός στη Μονπελιέ και την κέρδισε 2-1 στη Γαλλία με ανατροπή! Ο Μήτρογλου το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις! Ο Τόρο το πρώτο (73΄). Από χέρι το γκολ της Μονπελιέ (49΄ Σαρμπονιέ).

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ που ξεκίνησε από χέρι;; Ο "Τόρο" ισοφάρισε αρχικά στο 73` και στο 90+1` ο Μήτρογλου έκανε το 1-2 κι έδωσε μια τεράστια νίκη στον Ολυμπιακό! Ναι, ρε Θρύλε! Ο Ολυμπιακός πήρε την 4η νίκη του σε ομίλους του Champions League χάρη στην τεράστια εμφάνιση των αμυντικών του, και ουσιαστικά με το αποτέλεσμα αυτό μπήκε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης, παρά το "διπλό" της Σάλκε στο Λονδίνο! Αξεπέραστοι στην άμυνα οι Κοντρέρας και Μανωλάς, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξε και για τον Τζιμπούρ που τραυματίστηκε, πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό γκολ-νίκη!

Δεν κινδύνεψε

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή από την αρχή, δίνοντας ένα ταχύ ρυθμό στο ματς και στο 8` απείλησαν με το σουτ του Μπελχαντά έξω από την περιοχή. Ουτάκα και Μουνιέρ από τα άκρα με την ταχύτητα τους δημιουργούσαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, που είχε εμφανές πρόβλημα στο κράτημα της μπάλας. Φάσεις δεν είχαν "φάει" πάντως οι ερυθρόλευκοι, εκτός από δυο μακρινά σουτ του Μπελχαντά.

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε κάπως και δειλά-δειλά βγήκε μπροστά με τον Γκρέκο στο 23` να κάνει την ενέργεια από αριστερά, αλλά το σουτ του Μασάδο στο πρώτο δοκάρι βγήκε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στέκονταν πολύ καλά αμυντικά, κλείνοντας τους χώρους, αλλά συνέχιζαν να χάνουν εύκολα την μπάλα. Οι Γάλλοι απείλησαν με τον Σαρμπονιέ στο 42`, αλλά ο Κάρολ ήταν στη σωστή θέση κι έτσι βγήκε το ημίχρονο.

Χέρι ρε!

Το β` μέρος ξεκίνησε άσχημα, καθώς στο 49` ο Ουτάκα φάνηκε να στρώνει με το χέρι στον Σαρμπονιέ που σούταρε, νικώντας τον Κάρολ για το 1-0! Πάντως, ο Φουστέρ στο 55` σπατάλησε τη σέντρα του Μοδέστο πιάνοντας ανενόχλητος κεφαλιά άουτ! Εκεί που περιμέναμε ο Ζαρντίμ να βγάλει τον Φουστέρ, στο 60` μπήκε ο Αμπντούν αντί του Γκρέκο... Στο μεταξύ, στο 61` ο Κάρολ κράτησε το 1-0 με υπερένταση στο σουτ του Ουτάκα!

Το άσχημο ήταν οτι ο Τζιμπούρ τραυματίστηκε και στη θέση του μπήκε ο Μήτρογλου στο 70`. Ο κουρασμένος Ολυμπιακός έφαγε φάση στο 71` από τον Μπελχαντά, με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ.

Ναι ρε "Τόρο"!!!

Στο 73` από ένα στημένο του Χολέμπας, η μπάλα βρέθηκε στον Τοροσίδη που με προβολή με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!! Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει, στο τέλος βέβαια οπισθοχώρησε, με τον Ζαρντίμ να βάζει και τον Λυκογιάννη.

Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ!!

Τελικά το καλύτερο το κράτησαν για το τέλος!! Στο 90+1` ο Αμπντούν έκανε την κούρσα από δεξιά έβγαλε την μπαλιά και ο Μήτρογλου με εξαιρετική προβολή έκανε το 1-2, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό!!!

ΣΚΟΡΕΡΣ: 49' Σαρμπονιέ - 73' Τοροσίδης, 90'+1' Μήτρογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54' Χίλτον, 72' Καμαρά - 28' Φουστέρ, 53' Χολέμπας, 87' Κοντρέρας

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πιονιέρ, Σταμπουλί, Μπεντιμό, Μ' Μπιβά, Χίλτον, Σαϊχί (85' Μαρβό), Καμπελά, Μουνιέ (62' Εστράδα), Ουτάκα, Μπελχαντά, Σαρμπονιέ (68' Καμαρά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μανιάτης, Μοντέστο, Φουστέρ (88' Λυκογιάννης), Γκρέκο (60' Αμπντούν), Μασάντο, Τζιμπούρ (70' Μήτρογλου).

You-Tube