Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

4 Νοεμβρίου 2012

Tελικά... Αστέρας(2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα)


Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με γκολ που σημείωσαν οι Ουσέρο στο 41΄ και Γκάμπριελ στις καθυστερήσεις (90+3΄).

Οι Γιαννιώτες είχαν εξαιρετικό σχεδιασμό και κρατούσαν άνετα το "μηδέν", ενώ παράλληλα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποια λάθη της άμυνας των γηπεδούχων, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, στο 41΄ ο Αστέρας πήρε προβάδισμα. Από έξοχη μεταβίβαση του Περόνε, ο Ουσέρο δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Φεγκρούς.

Το γκολ αυτό άλλαξε τα δεδομένα, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να βγουν μπροστά. Η ευκαιρία δόθηκε πολύ νωρίς, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν άτυχοι. Στο 47΄ ο Φούλοπ απέκρουσε το τετ-α-τετ με τον Κοροβέση, η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου ο οποίος όμως σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσαμπούρης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Πιθανότατα, όμως, η μπάλα είχε περάσει, κάτι που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή.

Στο 60΄ ο Ράγιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να "τελειώσει" το ματς όταν αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά αυτό δεν στοίχισε στον Αστέρα, που κράτησε τη νίκη και μάλιστα διπλασίασε τα τέρματά του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3΄). Οι δύο αλλαγές του Τσιώλη συνδυάστηκαν, με τον Γκάμπριελ να πασάρει στον Εγκον κι αυτός σε κενή εστία δεν δυσκολεύθηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες: Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρες, Περόνε - Κολοβέτσιος, Λίλα, Φεγκρούς, Τζημόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Αλβάρες, Ουσέρο, Ναβάρο (66΄ Καρντάσιο), Ράγιος (83΄ Εγκον), Ντε Μπλάσις (+90΄ Γκάμπριελ), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αυγενίκου (60΄ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης (82΄ Γιάκος), Βίλα (73΄ Ντε Βινσέντι), Ίλιτς. 




You-Tube