Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

22 Φεβρουαρίου 2013

Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τους ''ερυθρόλευκους'' που έδειξαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο για ακόμη μια φορά. Αποχαιρέτησε το όνειρο της πρόκρισης στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός, καθώς γνώρισε άλλη μια ήττα από την Λεβάντε (0-1) και δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα γκολ γοήτρου στο Καραισκάκη.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' μπορεί να ήθελαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ για να έχουν καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια, αλλά τελικά βρέθηκαν αυτοί με την πλάτη στο τοίχο από το ένατο κίολας με την κεφαλιά του Μαρτινς. Ο Μπαρκέρο εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Ισπανοί και ο Μάρτινς με κεφαλιά, εντελώς ακάλυπτος από τη μικρή περιοχή, έστειλε έυκολα τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ.

Όπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή πάγωσε τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν έδειχναν ικανοί να κάνουν κάποια σπουδαία φάση και να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Χώρις την μεγάλη ευκαιρία κύλησε το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε εμφανή δυσκολία να βγει μπροστά. Μόνη καλή στιγμή στο 18' όταν ο Μήτρογλου έπιασε ωραία την σέντρα του Γκρέκο, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε περισσότερο έκανε κάποιες φάσεις, αλλά η απογοήτευση ήταν εμφανή στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ψυχολογία για κάτι καλύτερο. Η Λεβάντε από την μεριά της είχε την πολυτελεία να μην έχει αγχος, καθώς είχε πάρει από νωρίς αυτό που ήθελε και έτσι δεν είχε λόγο να πιέζει και να σπαταλάει δυνάμεις, οπότε ουσιαστικά εξελίχθηκε ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο 90' ο Κοντρέρας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Νάβας απέκρουσε την επικίνδυνη κεφαλιά του Χιλιανού. Η Λεβάντε πέρνοντας άλλη μια νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα λιγκ.

Oλυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτη, Σιόβα, Κοντρέρας, Λυκογιάννη(Χολέμπας 46'), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο(Φετφατζίδης 46'), Τζεμπούρ, Βλαχοδήμο και Μήτρογλου(Ιμπαγάσα 76')

Λεβάντε: Κέιλορ Νάβας, Ναβάρο, Ρόδας, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Χουανφράν, Πέδρο Ρίος(Βάλντο 68'), Μπαγιεστέρος, Μίτσελ(Ντούντκα), Μάρτινς(Ακουαφρέσκα 83') και Ρούμπεν Γκαρσία



You-Tube