Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

16 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΣ τίναξε στον αέρα τον Άρη και τον... Παναθηναϊκό!


Ο ΠΑΣ τίναξε στον αέρα τον Άρη και τον... Παναθηναϊκό!O ΠΑΣ νίκησε με 2-0 τον Άρη και απειλεί να πετάξει εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό, αφού τον προσπέρασε τρεις βαθμούς! Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε τρία δοκάρια, προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει έστω και με έναν βαθμό και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο και στο 6' και 7' οι Λίλα και Γεωργίου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Δύο λεπτά αργότερα από την φάση του Γεωργίου, ο Αγκάνθο έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ. Εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ με το αριστερό, αλλά η μπάλα με τον Μπαμπανιώτη απλά να παρακολουθεί, δεν του έκανε την χάρη και σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΣ.
Από εκείνο το σημείο και για δεκαπέντε λεπτά δεν έγινε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα. Ωστόσο στο 24' χρειάστηκε να γίνει ένα γέμισμα από τον Ντε Βινσέντι και ένα τραγικό λάθος των Ζαραδούκα και Ηρακλή, για να βρεθεί ο Ίλιτς απέναντι από τον Διούδη και με ψύχραιμο σουτ να κάνει το 1-0 και να βάλει... φωτιά στους Ζωσιμάδες.
Και πάλι μετά το δοκάρι, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μέχρι το 36' λεπτό στο οποίο υπήρξε ένταση. Ο Αγκάνθο πεσμένος βρήκε στο πόδι τον Μιχαήλ, αυτός έπιασε το κεφάλι και έκανε σαν να... πέθανε, με τον Σπάθα να λέει να συνεχιστεί το ματς, σε μια φάση που θα μπορούσε να βγάλει από μία κίτρινη σε κάθε παίκτη.
Ο Ισπανός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, όταν έπιασε από πολύ κοντά την κεφαλιά και ανάγκασε τον Μπαμπανιώτη να διώξει εντυπωσιακά, στέλνοντας πρώτα τη μπάλα στο δοκάρι.
Στην επανάληψη το θέαμα ήταν χειρότερο από αυτό του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΣ κρατούσε άνετα το σκορ και ο Άρης έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει. Όλο το ματς πάντως ήταν ένα δίλεπτο. Αρχικά στο 63' ο Γιαννιώτας έπεσε στα πόδια του Κολοβέτσιου με τον Σπάθα να μην δίνει πέναλτι, παίρνοντας όπως φάνηκε και από το ριπλέι σωστή απόφαση. Στο επόμενο λεπτό, ένα ακόμα τραγικό λάθος της άμυνας, έδωσε το δικαίωμα στον Κοροβέση να σκοράρει μετά από σέντρα του Ντε Βινσέντι, να κάνει το 2-0 και να δώσει τέλος στο ματς.
Από εκείνο το σημείο μίλησε η κλάση του Μπαμπανιώτη που όταν χρειάστηκε, κατέβασε τα... ρολά, ενώ ο Άρης στάθηκε ακόμα μία φορά άτυχος. Ήταν στις καθυστερήσεις, με τον Γιαννιώτα από τα δύο μέτρα να καταφέρνει να αστοχεί στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Μπαμπανιώτη για τρίτη φορά.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης. Πάντος (90' Ντάσιος), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85' Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90' Κειτά).
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Ηρακλής (71' Αγγελούδης), Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος (57' Σουνάς), Διαμαντάκος (86' Νταμαρλής), Αγκάνθο.

You-Tube