Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

14 Απριλίου 2013

ΠΑΣ... Ευρώπη με Ίλιτς!

Ο ΠΑΣ στα πλέι οφ! Ο Ιλιτς με γκολάρα στο 74' έδωσε ΙΣΤΟΡΙΚΗ νίκη 1-0 στον ΠΑΣ κόντρα στην Κέρκυρα στέλνοντάς τον στην Ευρώπη!


Το άγχος ήταν εμπόδιο, η Κέρκυρα έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα, αλλά όλα αυτά μέχρι το... 74'! Ο Ιλιτς έβαλε... φωτιά με το βολέ του και τα Γιάννενα γιορτάζουν μια ιστορική στιγμή!

Είχε δοκάρι και... άγχος!

Το ματς της ιστορίας του έπαιζε ο ΠΑΣ κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο το άγχος ήταν αυτό που έκανε την εμφάνισή του με το... καλημέρα του ματς. Οι παίκτες του Χριστόπουλου πήραν τον έλεγχο, πίεσαν από την αρχή και στο 6' θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά η φαουλάρα του Ντε Βινσέντι βρήκε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά η Κέρκυρα ήταν σωστά στημένη, με συνέπεια να δυσκολεύει τις προσπάθειές τους. Ο Κοροβέσης ήταν ο κινητήριος μοχλός, είχε κάποιες καλές προσπάθειες, αλλά ο ΠΑΣ δεν έβρισκε στόχο. Στο 28' η Κέρκυρα απείλησε για πρώτη φορά, το σουτ του Λεόν από φάουλ λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, μιας και ο Φεγκρούς αιφνιδιάστηκε! Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά ο Γεωργίου και ο Κοροβέσης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν!

Το γκολ της λύτρωσης
Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά, είχε ένα καλό σουτ με τον Μιχαήλ στο 50', ενώ στο 54' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η Κέρκυρα έδινε χώρους, αλλά ήταν σωστά κλεισμένη. Όλα αυτά μέχρι το 74', ο Τζημόπουλος έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ίλιτς με εξαιρετική προσπάθεια, άψογο στοπάρισμα και βολέ λύτρωσε την ομάδα και έβαλε... φωτιά στα Γιάννενα.   Με τον κόσμο να τον σπρώχνει σε αυτή την ιστορική στιγμή ο ΠΑΣ δεν δυσκολεύθηκε να κρατήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα, ενώ η Κέρκυρα αδυνατούσε να απειλήσει. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τα Γιάννενα στους... δρόμους για να γιορτάσουν μια ιστορική στιγμή!

Aν σου αρεσε το αρθρο κανε like και κοινοποιηση
gazzeta.gr

You-Tube