Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

8 Απριλίου 2013

Μυστηριώδης μεταλλικη σφαίρα βρεθηκε στην μικρη πολη BUNA στο Τέξας,


Ηταν τελη Φεβρουαριου οταν ο Αμερικανος ηλεκτρολος Dean Gentz βρηκε στην αυλη του την μεταλλικη σφαιρα,στην αρχη δεν εδωσε καμια σημασια νομιζοντας οτι ειναι κανενα παιχνιδι της ανηψιας του.ωπου συνηθιζε να πεταει στην αυλη.

Οταν τελικα αποφασισε να την παρει εμεινε εκπληκτος μπορει απο μακρυα να εμοιαζε σαν μπαλα αλλα δεν ηταν

Το αντικείμενο διαμέτρου 35 cm, δεν μοιάζει με τίποτα που ο κ. Gentz ​​είχε δει ποτέ πριν.

"Αυτό που παρατήρησα όταν είδα για πρώτη φορά το αντικείμενο και τράβηξε την προσοχή μου, λέει ο κ Gentz.ηταν ο τρόπος που η μια πλευρά της σφαίρας έλιωσε . Δεν πίστευα ότι κάποιος θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό με  οποιοδήποτε  μέσο ήξερα.


Η μυστηριώδης μεταλλική σφαίρα  φέρει τα σημάδια  ακραίας έκθεσης θερμότητας, όπως της επανεισόδου στην ατμόσφαιρα. 

O Dean ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος ωσπου ένα email από έναν μηχανικό της Aerospace Corporation έφτασε υποστηρίζοντας ότι στις 27 Φεβρουαρίου ένας  κινέζικος πύραυλος CZ-4B πέταξε ακριβώς πάνω απο την Μπούνα και ότι ήταν πολύ πιθανό το αντικείμενο να ηταν στην πραγματικότητα διαστημικο αποβλήτο











Λίγο μετά, μια παρόμοια σφαίρα ανακαλύφθηκε σε ένα κοντινό βοσκότοπο και τελικά ολόκληρο το μυστήριο διέρρευσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης , κάτι που ο ίδιος ο Dean δεν ηταν πραγματικά ενθουσιασμένος.


Αντι ο Dean να κανει σεναρια για ΑΤΙΑ θα προτιμουσε να μαθει απο που προηλθε αυτη η σφαιρα τιτανιου αφου μεχρι στιγμης ακομα και η ΝΑΣΑ δεν εχει δειξει κανενα ενδιαφερον για το περιστατικο. 




You-Tube