Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

12 Απριλίου 2013

"Oι Γερμανοί θέλουν να κλέψουν τον πλούτο της Ελλάδας"


Για όρους σκλαβιάς που επιβάλλονται από τη Γερμανία στους Έλληνες με στόχο την υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών της χώρας μέσω της πλήρους απαξίωσής της έκανε λόγο ο Αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι σε ομιλία του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα RDS στο Δουβλίνο.
Ο Αμερικανός δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για ανθρώπους στη Γερμανία “ που θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογικής πίεσης στους Έλληνες”, κατηγορώντας μάλιστα τους επικεφαλής τόσο της Ε.Ε. Όσο και της ΕΚΤ πως συνδράμουν στην πολιτική αυτή , συμβάλλοντας έτσι στη διάλυση του κοινωνικού ιστού στην Ευρώπη.

Ο Νόαμ Τσόμσκι καυτηρίασε τις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλει ο Βορράς της Ευρώπης, λέγοντας ότι ο Νόττος πρέπει να σχηματίσει ένα κοινό μέτωπο για να μπορέει να αντιδράσει, τονίζοντας παράλληλα ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ισπανία πρέπει να εκμεταλλευτούν το αντιγερμανικό αίσθημα που επικρατεί γενικότερα στην ευρωπαϊκή περιφέρεια.

newsit


You-Tube