Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

9 Μαΐου 2013

Πάνω από 900 Βρετανοί αστυνομικοί έχουν δει ΑΤΙΑ


Οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν εμπλακεί προσωπικά σε τουλάχιστον 430 θεάσεις ΑΤΙΑ , συμπεριλαμβανομένου ενός που ήταν τρεις φορές όσο το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, ύστερα απο μια ακρόαση των έξι πρώην μελών του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών την Πέμπτη. Ο Gary Heseltine, ένας εν ενεργεία αξιωματικός της αστυνομίας που υπηρετεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο δημιουργός του PRUFOS μια βάση δεδομένων της αστυνομίας

Διατηρεί το [Www.prufospolicedatabase.co.uk]. Η βάση δεδομένων, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2002, απευθύνεται στην εξυπηρέτηση των συνταξιούχων υπαλλήλων οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε θεάσεις UFO στην βρετανική αστυνομία . «Οι θεάσεις έχουν λάβει χώρα σε όλο το μήκος και πλάτος της Βρετανίας, και σε όλες τις ώρες της ημέρας", είπε το έκτο μέλος της επιτροπής.

Αυτό είναι μεγάλη είδηση . Προσδίδει πολλά διαπιστευτήρια στην περίπτωση των ΑΤΙΑ στις Βρετανικές Νήσους. Οι άνδρες και οι γυναίκες της Αστυνομίας είναι μερικοί από τους καλύτερους αυτόπτες μάρτυρες επειδή έχουν εκπαιδευμένο μάτι.
(atheatignosi)

You-Tube