Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

31 Μαΐου 2013

Το πιο παράξενο σημείο της θάλασσας-ΒΙΝΤΕΟ

Σαρκοβόρα σκουλήκια, αδίστακτα αρπακτικά και μια μεγάλη ποικιλία παράξενων και επικίνδυνων πλασμάτων συνωστίζονται σε μόλις ένα τετραγωνικό μίλι θάλασσας και βυθού στο νησί Λέμπε της Ινδονησίας.
Αυτό θεωρείται και το πιο παράξενο σημείο της θάλασσας με τα όντα που κατοικούν σε αυτό να προκαλούν πανικό μόνο και μόνο στην όψη.
Το σκουλήκι μπόμπιτ
Πρόκειται για ένα από τα πιο αποκρουστικά πλάσματα του βυθού και όχι μόνο, κρύβεται μέσα στην άμμο, δεν έχει ούτε μάτια ούτε εγκέφαλο αλλά πλήρως δολοφονικό ένστικτο και δαγκάνες από τις οποίες δύσκολα ξεφεύγει το θύμα. Μπορεί να φθάσει μήπως έως και τα τρία μέτρα.
Τριχωτό βατραχόψαρο: Ο μετρ των μεταμφιέσεων
Ο εντυπωσιακός αυτός κυνηγός είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί μιας και έχει ξεχωριστό τρόπο να κρύβεται και να αλλάζει όψη ξαφνιάζοντας τα θύματά του τα οποία δύσκολα έχουν ελπίδες να ξεφύγουν.
Ο θαλάσσιος δράκος
Ενα πλάσμα εξίσου αθόρυβο με το σκουλήκι μπόμπιτ παραμονεύει στο βυθό της περίεργης αυτή περιοχής με την επίθεσή του να είναι τόσο αστραπιαία που ούτε τα υπόλοιπα ψάρια, εκτός του θύματος, δεν την καταλαβαίνουν.
Μέσα σε αυτό το άκρως απειλητικό περιβάλλον συμπεριλαμβάνονται και χιλιάδες άλλα ψάρια σε ομάδες ή όχι περνώντας τη ζωή τους υπό συνεχή κίνδυνο, σε ένα σημείο του πλανήτη όπου οι πάντες είναι σε εγρήγορση. 

You-Tube