Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

13 Μαΐου 2013

Starchild το κρανιο που δεν μοιάζει με κανένα από τα γιηνα κρανία.

Την δεκαετια του 30 σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο κοντά στο Copper Canyon του Μεξικού ανακαλυφθηκε ενα κρανιο 900 ετων με ασυνήθιστο σχήμα και ασυνήθιστες  ιδιότητες οστού.


Το κρανίο Starchild δεν μοιάζει με κανένα από τα κρανία που  ανακαλύφθηκαν από τους επιστήμονες. Αντιπροσωπεύει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί από την επιστήμη.

Είναι το κρανίο Starchild ένας «εξωγιηνο» τεχνούργημα, που σημαίνει ξένο προς τη φυσιολογική ανθρώπινη γενετική  όπως την ξέρουμε, ή σίγουρα δεν είναι από τον πλανήτη Γη;

Το τεχνούργημα ονομάστηκε Starchild, διότι, ζυγίζει περίπου το μισό της κανονικής κρανίου (0,5 kg, ενώ το κανονική κρανίο ζυγίζει περίπου 1 κιλό). Ωστόσο, οι επιστήμονες εξέφρασαν τη δυσπιστία τους ότι το κρανίο ανήκε κάποτε σε ένα παιδί.


Σύμφωνα με το DNA το Starchild Skull στην Έκθεση Ανάλυσης του 2011 το συμπεράσματα ήταν ότι ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών του κρανίου ήταν μοναδικα και δεν μπορεί να εξηγηθουν από οποιαδήποτε γνωστή παραμόρφωση ή συνδυασμό των παραμορφώσεων, η μετάλλαξη, η γενετικές διαταραχές ή ασθένειες.
Αν ένας άνθρωπος γεννιοτανε σήμερα με φυσικές ανωμαλίες, όπως το Starchild, δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. " θα ήταν αδύνατο για ένα φυσιολογικό ανθρώπο ..."

Οι περισσότεροι επιστήμονες απέρριψαν αμέσως την προταση οτι ειναι ένα τέρας της φύσης. 

Ενω λιγοι επιστημονες ειχαν το θαρρος να μηλησουν οτι επροκειτο για εξωγιηνο κρανιο.

Σύμφωνα με τον Lloyd Pye συγγραφέα.ερευνητη και επιστάτη  του κρανιου,το κρανίο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος που κρυβει ακόμα πολλά μυστικά.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εζησε,πέθανε και θάφτηκε στον πλανήτη μας.

Το  Starchild αντιπροσωπεύει ενα εντελώς νέο είδοςανθρωποειδών, και  το είδος αυτο είναι «ξένοι» δεν ειναι γιηνοι.
mwlonlave


You-Tube