Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

7 Ιουλίου 2013

Βαμπίρ Η Ιστορία του... Αρνολντ Πάολ

Μαζί με μια ομάδα χωρικών πήγανε στο νεκροταφείο δύο αστυνομικοί οποίους στείλανε από το Βελιγράδι, όπου οι αρχές ενδιαφέρθηκαν για την μυστηριώδη υπόθεση... Μαζί ήταν και στρατιωτικοί χειρούργοι ,ένα αγόρι τυμπανιστής, το οποίο μετέφερε τα εργαλεία καθώς και ο γέρος νεκροθάφτης με τους βοηθούς του. Αφού αφαιρέσανε το καπάκι από τον τάφο, είδανε, όπως ήταν τότε γραμμένο στην επίσημη έκθεση ότι "το σώμα στρέφεται προς τα πλάγια, τα σαγόνια ορθάνοιχτα, και χείλη μπλε γεμάτα υγρό,φρέσκο ​​αίμα, που ρέει σε μια στάλα πάνω από το στόμα." Στα συνέχεια , η έκθεση αναφέρει: "ο ατρόμητος νεκροθάφτης σήκωσε το σώμα και το έβαλε σωστά. Σύντομα κατάλαβαν ότι μπροστά τους είναι ένα βαμπίρ. Έμοιαζε σχεδόν σαν να είναι ζωντανός...

Σε μια στιγμή που ο νεκροθάφτης άγγιξε το σώμα, το εξωτερικό δέρμα ξεφλουδίστικε και κάτω είχε καινούργιο δέρμα και νύχια ... «Οι άνθρωποι φοβηθήκανε ,ο μικρός τυμπανιστής λιποθύμησε . Στο πτώμα άρχισαν να ρίχνουνε σκόρδο, διαπεράσανε το σώμα του με ένα πασσάλο ».ότε το πτώμα έβγαλε μια τρομερή κραυγή και άρχισε να τρέχει κατακόκκινο αίμα." 

Μετά από αυτό, ξέθαψαν τα σώματα τεσσάρων ανθρώπων, η αιτία του θανάτου των οποίων, πίστευαν ότι ήταν ο Πάολ. Τα τρύπησαν και αυτά με πασσάλους για να τους αποτρέψουν από την επιστροφή τους στον έμβιο κόσμο. Και τότε τα λείψανα των πέντε τα έκαψαν και τις στάχτες τους τις έθαψαν σε καθαγιασμένο έδαφος.

Για αρκετό καιρό τα μέτρα είχαν αποτέλεσμα. Αλλά και πάλι, πέθαναν λίγοι άνθρωποι , και όπως και πριν το χωριό άρχισε πάλι να ανησυχεί . Η κυβέρνηση διόρισε μια επιτροπή που ανέλαβε να ανοίξει τους τάφους των νεκρών που πέθαναν πρόσφατα και να κάνει μια ιατρική εξέταση των πτωμάτων. Στα έγγραφα της Επιτροπής, με ημερομηνία 1732, μπορείτε να βρείτε μια περιγραφή ενός πολύ περίεργου γεγονότος:τα τέλεια διατηρημένα σώματα των γυναικών και των παιδιών που πεθάναν λίγους μήνες πριν την εκταφή του σώματος, ενώ τα σώματα των άλλων που είχαν φύγει σε έναν άλλο κόσμο μαζί με τους πρώτους ήταν σχεδόν εντελώς διαλυμμένα . Τα μέλη της επιτροπής αποκεφάλισαν τα πτώματα και τα έκαψαν.
kalyterotera.gr

You-Tube