Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

8 Ιουλίου 2013

Το φάντασμα «Γουίλ» αποκαλύφθηκε στους ερευνητές

Ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται ότι κατέγραψε «μεταφυσική» δραστηριότητα σε διατηρητέο σπίτι, το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο, στην Τασμανία.

Η ομάδα των Αυστραλών «κυνηγών φαντασμάτων», η οποία είναι γνωστή ως «Αδελφότητα Κυνηγών Φαντασμάτων της Τασμάνιας», πήρε άδεια από την Υπηρεσία Προστασίας Διατηρητέων Κτιρίων για να κάνει τις σχετικές έρευνες στο σπίτι στο Λότσεστον της Τασμάνιας.

Το «στοιχειωμένο» σπίτι κτίστηκε το 1838 από το Βρετανό Μπρίτον Τζονς και σήμερα ελκύει πολλούς τουρίστες, καθώς πολλοί από όσους εργάστηκαν στο συγκεκριμένο οίκημα έκαναν λόγο για «αφύσικες εμπειρίες» όπως συχνές μετακινήσεις αντικειμένων, φωνές κ.α.

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει η έρευνα και ήδη, όπως λέει ο Μπραντ Χαλ, μέλος της έρευνητικής ομάδας, «έχουν καταγραφεί μεταφυσικά φαινόμενα». Σύμφωνα με τον ίδιο, σε μια γωνιά του σπιτιού ένας ηλεκτρομαγνητικός αισθητήρας κατέγραψε «ασυνήθιστη ενέργεια».

Οι «ερευνητές» ισχυρίζονται μάλιστα ότι επικοινώνησαν με τα «πνεύματα» και έμαθαν πως το όνομα του «φαντάσματος» ήταν «Γουίλ», όπως τους είπε το ίδιο. Εντόπισαν ακόμα «μυστήριους» φωτισμούς και «ανεξήγητους» όγκους σε τοίχους του σπιτιού.

«Ξέρουμε πως πολλοί θα αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό τα ευρήματά μας. Εμείς όπως θέλουμε να ξεχωρίσουμε τον μύθο από την πραγματικότητα με αδιάσειστα στοιχεία, αν φυσικά υπάρχουν», δήλωσε ο ερευνητής Σάϊμον Κόλμαν.

Η ομάδα θα εξετάσει εξονυχιστικά μυστικές βιντεοσκοπήσεις εκατοντάδων ωρών.
Ακόμα και τότε όμως κάποια πράγματα μπορεί να μην εξηγηθούν ποτέ, όπως λένε.
πηγη

You-Tube