Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

8 Σεπτεμβρίου 2013

Τέσσερις φορές αρνήθηκε τον έλεγχο αστυνομικών ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης!

Ένοχη σιωπή και ομερτά από τα παπαγαλάκια του Δένδια

Δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την Παρασκευή, όταν ο  περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης ξεφτίλισε τους θεσμούς και τα όργανα της τάξης, αρνούμενος 4 φορές να υποβληθεί σε έλεγχο και ακόμα δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ, ούτε και κανά έκτακτο Δελτίο ειδήσεων από τα συνήθη παπαγαλάκια του Δένδια.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε στις 12:30 περίπου μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν άνδρες της ΟΕΠΤΑ και της Τροχαίας Ναυπάκτου σταμάτησαν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος της Μακύνειας, όπου είχαν στήσει μπλόκο για καθιερωμένους ελέγχους, το οποίο είχε κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ιωάννινα. Οι άνδρες πλησίασαν το όχημα και ζήτησαν τα χαρτιά του οδηγού, όπως γίνεται συνήθως. Ο συνοδηγός, όμως που δήλωσε ότι ήταν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου αρνήθηκε σε έντονο ύφος, γνωστοποιώντας την ιδιότητά του και δίνοντας εντολή στον οδηγό να φύγει, πράγμα που έγινε.


Επειδή δεν επρόκειτο για κρατικό όχημα, οι αστυνομικοί θεώρησαν σκόπιμο να το ακολουθήσουν, ειδοποιώντας και τους συναδέλφους τους από το Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσουν και πάλι στο Περιθώρι, όπου επαναλήφθηκε η ίδια διαδικασία.

Η επόμενη «στάση» του κ. Καχριμάνη έγινε στα φανάρια της Αγριλιάς, όπου και πάλι οι αστυνομικοί σταματώντας το αυτοκίνητο ζήτησαν τα χαρτιά όπως γίνεται με κάθε πολίτη αυτής της χώρας, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να τα επιδείξει στα όργανα της τάξης. Όμως ούτε αυτή τη φορά ο Περιφερειάρχης συμμορφώθηκε και έδωσε νέα εντολή στον οδηγό να φύγει, ο οποίος την ακολούθησε, αναγκασμένος όμως να «καβαλήσει» το κράσπεδο για να ξεφύγει.

Οι αστυνομικοί δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν ένα μεγαλύτερο μπλόκο στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, απ’ όπου το όχημα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Για τέταρτη φορά ο κ. Καχριμάνης αρνήθηκε και επαναλήφθηκε η ίδια στιχομυθία. Οι αστυνομικοί βέβαια κράτησαν τα στοιχεία του οχήματος και έκοψαν τις ανάλογες κλήσεις, όπως ήταν υποχρεωμένοι.

Θα βγει κάποια ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου; Έλαβε γνώση για το συμβάν ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Προ - Πο ή είναι πολύ απασχολημένοι με το να πλασάρουν ψέματα για τάξη, ευνομία και ασφάλεια στην ΔΕΘ; Τι θα γινόταν αν στην θέση του Καχριμάνη ήταν κάποιος άλλος; 
Αναμένουμε κάποια επίσημη απάντηση για το μείζον αυτό ζήτημα.

You-Tube