Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

6 Σεπτεμβρίου 2013

Φάντασμα σε φωτογραφία ενός προφίλ στο Facebook;!

Ένας άντρας από την πολιτεία του New Hampshire των Η.Π.Α. παρατήρησε έναν… απρόσμενο επισκέπτη σε μία φωτογραφία μίας φίλης του στο Facebook 

Συγκεκριμένα, στις 20 Αυγούστου του 2013, ο Daniel Tanner διέκρινε ένα φάντασμα στο φόντο της φωτογραφίας της φίλης του, στην οποία έχει απαθανατιστεί η ίδια με το σκύλο της. Η φίλη του Daniel κάθεται στα γόνατα και αγκαλιάζει το σκύλο της, όμως, από πίσω της στο τζάμι της πόρτας διακρίνεται το φάντασμα μίας γυναίκας, η οποία μάλιστα φαίνεται να τους παρατηρεί. 


«Η φίλη μου ισχυρίζεται εδώ και μήνες ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο. Τη φωτογραφία την τράβηξε ο άντρας της πριν λίγες ημέρες», είπε ο Daniel.

Σύμφωνα με τη φίλη του Daniel, την ώρα που βγήκε η φωτογραφία, οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σπίτι ήταν αυτή και ο άντρας της.

Πολλές και διαφορετικές απόψεις σχηματίστηκαν από όσους είδαν και σχολίασαν την επικείμενη φωτογραφία, η οποία, μάλιστα, μετά από τις σχετικές εξετάσεις αποδείχθηκε αληθινή και όχι αλλοιωμένη. Άλλοι κάνουν λόγο για μία αντανάκλαση ενός φυσικού προσώπου, άλλοι για κάποιο άγαλμα ή πίνακα, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πράγματι απαθανατίστηκε το φάντασμα μίας γυναίκας στη φωτογραφία.



Τι πιστεύετε εσείς ότι είναι η περίεργη φιγούρα στη φωτογραφία; Φάντασμα, αντανάκλαση κάποιου προσώπου ή μία καλοστημένη απάτη; 



You-Tube