Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

2 Σεπτεμβρίου 2013

Ζιζανιοκτόνο της εταιρείας Monsanto προκαλεί επιπτώσειςστην υγεία του ανθρώπου.

Ζιζανιοκτόνο, και μάλιστα το πρώτο σε πωλήσεις στον κόσμο, προκαλεί δραματικές επιπτώσεις, σύμφωνα με επιστήμονες, στην υγεία του ανθρώπου. Πρόκειται για το ζιζανιοκτόνο με την ονομασία Roundup της εταιρείας Monsanto.

 Οι επιστήμονες, στην αναφορά τους και αφού επανεξέτασαν εκατοντάδες έρευνες, που έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, δίνουν καινούργιες πληροφορίες για τις επιπτώσεις που επιφέρει το Glyphosate, που είναι το ενεργό συστατικό του Roundup. 
Στην αναφορά τους επισημαίνεται ότι οι μέχρι σήμερα διαπιστωμένες επιπτώσεις εάν συνδυαστούν και με άλλους παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, γαστρεντερικές διαταραχές, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ.

Έτσι λοιπόν όχι μονάχα η Ελλάδα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης ουσιαστικά δηλητηριάζεται με τη κατανάλωση των υποτίθεται πιο υγιεινών αγαθών που υπάρχουν που είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. 
Αλήθεια για πιο είδος διατροφής μπορεί πλέον να υπάρχει εγγύηση ασφάλειας ότι όντως θα είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό; 
Όπως γίνανε τα πράγματα ασφαλώς και κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί 100% για κανένα φαγώσιμο εκτός ίσως των βιολογικών προϊόντων που οι τιμές τους όμως βρίσκονται στα ύψη..

You-Tube