Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

5 Αυγούστου 2013

Ο Γερμανορουφιανος που εβαζε φωτιες στρατολογηθηκε στην Σμυρνη

Ο Γερμανός κατάσκοπος είχε εγκατασταθεί στη Σμύρνη όπου έμεινε για πάνω απο έξι χρόνια εκεί ! Στρατοτολογήθηκε απο Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και στάλθηκε στη Χίο με συγκεκριμμένη αποστολή!

Σύμφωνα όμως με την κατάθεση του ανέφερε ότι:

Μετά την συνταξιοδότηση του, επειδή είχε χωρίσει, μετέβη αρχικά στην Τουρκία, όπου έμενε επί έξι χρόνια. Είχε όμως πρόβλημα με τα ασφαλιστικά ταμεία, γιατί δεν του κάλυπταν τα φάρμακα για πρόβλημα υγείας που έχει και έτσι μετακόμισε πριν από τέσσερα χρόνια στην Χίο....

Αυτά δήλωσε στην κατάθεσή του,αλλά είναι γνωστό σε όλους τους μετανάστες οτι η Τουρκία έχει σύμβαση με την Γερμανία και όσον αφορά την καταβολή των συντάξεων αλλά και την αναγνώριση της ασφάλισης όσον αφορά την Υγεία!

Σύμφωνα με την κατάθεση του, το καλοκαίρι του 2010, το προσέγγισαν δύο άγνωστοι Τούρκοι και του πρότειναν να κάνει τις φωτογραφήσεις που του ζητούσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, που κυμαίνονταν από 500 έως 1500 ευρώ, για κάθε αποστολή.

Το υλικό αποστέλλονταν, είτε μέσω κωδικοποιημένου e - mail , το οποίο στη συνέχεια διέγραφε, είτε παραλαμβάνονταν από πέντε άγνωστους, σε αυτόν, Τούρκους υπηκόους, άλλοτε στην Χίο και άλλοτε στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το veteranos.gr επιπλέον, από την έρευνα σε προσωπικό του ηλεκτρονικό λογαριασμό ( e - mail ), προέκυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα, σε άγνωστο μέχρι στιγμής αποδέκτη, το οποίο περιείχε στοιχεία για ελληνικά πολεμικά πλοία και στρατιωτικά οχήματα, που βρίσκονται στην Χίο.
πηγη

You-Tube