Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

5 Σεπτεμβρίου 2013

Εκατοντάδες φάλαινες ξεβράστηκαν κατά μήκος της ακτής στην Φουκουσίμα

Νέες αποκαλύψεις  έρχονται από την Ιαπωνία κάτι που η κυβέρνηση είχε σκοπίμως παραλείψει να αναφέρει από την έκταση της καταστροφής για τους ανθρώπους .  Από τήν Φουκουσίμα τώρα  έχουμε λάβει την πρώτη του έκθεση σχετικά με την καταστροφή που ακολουθεί.
 Όλο το χωριό της Fukushima σοκαρίστηκε με την άφιξή  από εκατοντάδες πτώματα φαλαινών που βρέθηκαν κατά μήκος της παραλίας νωρίς το πρωί .

Η σκηνες είναι απολύτως καταστροφικές  δεδομένου ότι καμία λέξη από  την τελευταία κρίση δεν έχει αναφερθεί προς τον ιαπωνικό λαόκαι  τον υπόλοιπο κόσμο από την κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα η ιαπωνική κυβέρνηση έχει παραμείνει σιωπηλή για τα τελευταία γεγονότα μέχρι σήμερα.
Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι τους είπαν να μην ανησυχείτε καθώς το πυρηνικό εργοστάσιο τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά το περιστατικό στις 11 Μαρτίου 2011  και δεν υπήρχε καθόλου ανησυχία για ακτινοβολία.
Ενω στην εικόνα βλέπουμε ότι έχει επηρεαστεί όλο το οικολογικό σύστημα μια φωκια και αυτην με συμπτώματα ραδιενέργιας 

Αλλά αυτό που ακούμε από τους εμπειρογνώμονες και επιστήμονες εδώ σήμερα είναι ότι εκτιμούν 219.000 τόνοι πυρηνικών αποβλήτων έχουν διαρρεύσει στον Ειρηνικό Ωκεανό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών ενώ η TEPCO το είχε κρατήσει  μυστικό. 

Μετά αναφέρθηκε ότι σε 300 τόνοι "βαριά μολυσμένο νερό" διαρρέει από τις δεξαμενές  στον ωκεανό καθημερινά. Ανέφεραν επίσης οτι τα υπόγεια ύδατα στην περιοχή έχουν μολυνθεί με υψηλά επίπεδα  ακτινοβολίας ενώ η κυβέρνηση να παραμείνει σιωπηλή.  Κανείς δεν μπορεί ακόμα να ξέρει τις επιπτώσεις από αυτό το φιάσκο που είναι καταστροφικό σε τοπικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

πηγή mwlonlave

You-Tube