Είναι ένα καλό βήμα για να φτιάξει κανείς τη διάθεση των εργαζόμενων: να καλύψει τα τοιχώματα του ασανσέρ στο γραφείο με… λιχουδιές που όλοι μπορούν να δοκιμάσουν καθώς μετακινούνται από όροφο σε όροφο.
Από την άλλη αυτό...
ακριβώς το στοιχείο, πως μπορούν όλοι να γευτούν τα ίδια γλυκά, είναι που κάνει και κάπως απωθητική την ιδέα της εταιρείας Engine στο Λονδίνο.
Χρειάστηκε ένας μήνας για να τροποποιηθεί το ασανσέρ και να «κολληθούν» στα τοιχώματα 1.300 κεκάκια και η ιδέα, σύμφωνα με τους εμπνευστές της, προέρχεται από την ιστορία του Τσάρλι και του γυάλινου ανελκυστήρα του Εργοστασίου Σοκολάτας.
Το εάν η ιδέα θα πιάσει και οι εργαζόμενοι όντως θα γεύονται τα κεκάκια μένει να φανεί. Γιατί οι επικριτές επιχειρηματολογούν αναφέροντας μόνο τα δισεκατομμύρια βακτήρια που ζουν στη γλώσσα του καθενός μας…