Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

7 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ποια χώρα τρώνε το πέος του γαϊδουριού;


Ακόμη και αυτό τρώγεται...

Οι τάσεις στο φαγητό αλλάζουν συνεχώς και καινούργια πράγματα προστίθενται στην κουζίνα συνεχώς. Αν και πολλά από αυτά, όπως τα σκουλήκια μεταξοσκώληκα, τα εντόσθια γουρουνιού και οι όρχεις ταύρου δεν είναι κοντά στην ελληνική, μεσογειακή νοοτροπία σε άλλες χώρες θεωρούνται εκλεκτοί μεζέδες.

Η νέα τάση, λοιπόν, στην κινεζική κουζίνα είναι άκρως φαλλική και περιλαμβάνει το πέος γαϊδουριού. Στην Κίνα ανέκαθεν η κουζίνα «έπαιζε» με οτιδήποτε σε άλλους λαούς φαντάζει ως μη φαγώσιμο και αυτή τη φορά ο κλήρος έπεσε στα γαϊδούρια.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ακριβώς σερβίρεται αυτή η φαλλική γκουρμεδιά, ούτε ακριβώς πως το κρεμάει ο χασάπης στο κρεοπωλείο του πάντως το πέος του γαϊδουριού σερβίρεται είτε βραστό, είτε τηγανητό είτε απλά ξεραμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες σαν σαλάμι.

You-Tube