Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

7 Μαρτίου 2014

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου είναι πραγματικά γιγαντιαίο -Η φωτογραφία του καπετάνιου του στα ύφαλά.

«Καλωσήρθατε στη... βαρκούλα μου».Κάπως έτσι φαίνεται να λέει, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, ο καπετάνιος του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμου του Queen Mary II, ο οποίος δέχθηκε να κάνει μια άκρως επικίνδυνη φωτογράφιση, για τα δέκατα γενέθλια του πλοίου.

Ο καπετάνιος Κέβιν Οπρι, φωτογραφήθηκε στην μπάλα του πλοίου, την βολβώδη πλώρη του, το στρογγυλό εκείνο κομμάτι του πλοίου που βοηθά στην σταθεροποίησή του και ανάλογα με τα ρεύματα, είτε βυθίζεται στο νερό, είτε βγαίνει στην επιφάνειά του.


Η φωτογράφιση αυτή σχεδιαζόταν επί μήνες, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου ήθελε κάτι εντυπωσιακό για τα δέκατα γενέθλιά του, κάτι το οποίο δεν είχε ξαναγίνει και αφετέρου, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να επικρατούν συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες.


Ετσι, πριν από λίγες ημέρες ο Κέβιν Ομπρι, που τότε βρισκόταν στην Αυστραλία, ειδοποιήθηκε να μεταβεί αμέσως στο Μπαλί, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν θα επέτρεπαν τη φωτογράφιση. Βέβαια, μέχρι να φθάσει ο καπετάνιος τα πράγματα άλλαξαν και αναγκάστηκε να περιμένει αρκετές ώρες στη γέφυρα, μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός.

Οταν, όμως, ο καιρός έφτιαξε, επιβιβάστηκε σε μια βάρκα και μεταφέρθηκε στην μπάλα του πλοίου. Για να μπορέσει να γίνει η φωτογράφιση ο φωτογράφος είχε επιβιβαστεί σε μια άλλη βάρκα που έκανε... βόλτες γύρω- γύρω από τον καπετάνιο, για να πετύχει το κατάλληλο καρέ.



πηγη

You-Tube